Lektorské, publikační a konzultant- ské činnosti se věnuji od roku 2009. Soustředím se na oblast manage- mentu a komunikace ve zdravotnictví (všechny typy poskytovatelů zdrav. služeb) a také v příbuzných oborech (farmaceutické společnosti, zdravotnické školství). Při realizaci svých projektů využívám vlastní mnohaleté manažerské zkušenosti.

15.02.
2020

Komunikace s kolegy zdravotníky - radost nebo noční můra

Místo konání kurzu: Hotel ILF,Budějovická 15/473, Praha 4
Začátek 15.2.2020 v 9:00 (registrace od 8:30), konec ve 13:30

Program je věnován všem rovinám komunikace ve zdravotnictví a také specifikům zdravotnického oboru v kontextu pracovní komunikace. Dlouhodobě napjatá komunikace negativně ovlivňuje atmosféru na pracovišti a energii potřebnou k optimálnímu pracovnímu výkonu. Odstranění problematických aspektů v komunikaci s kolegy-zdravotníky může významně zlepšit životní pocit a uchránit od stresu. Budou zmíněny i konkrétní rady pro různé komunikačně zátěžové situace.

Kurz je určen pro všechny lékaře, kteří si uvědomují význam komunikace s kolegy pro jejich kvalitní pracovní výkon a spokojenost.

Na kurz se lze přihlásit na stránkách České lékařské komory na adrese: http://www.lkcr.cz/vzdelavaci-akce-akreditovane-clk-2