Lektorské, publikační a konzultant- ské činnosti se věnuji od roku 2009. Soustředím se na oblast manage- mentu a komunikace ve zdravotnictví (všechny typy poskytovatelů zdrav. služeb) a také v příbuzných oborech (farmaceutické společnosti, zdravotnické školství). Při realizaci svých projektů využívám vlastní mnohaleté manažerské zkušenosti.

30.03.
2019

Řídit nebo vést - je nebo není to totéž?

Místo konání kurzu: Prostory ČLK, Lékařská 2, Praha 5
Začátek 30.3.2019 v 9:00 (registrace v 8:30), konec ve 13:30

Kurz je věnován komplexnímu vhledu do zdravotnického managementu a leadershipou (včetně rozdílů mezi nimi) se zaměřením na lékaře ve vedoucích pozicích. O manažerském úspěchu totiž i ve zdravotnictví rozhodují právě manažerské znalosti a dovednosti.

Kurz je určen pro všechny lékaře ve vedoucích pozicích, kteří již manažerské zkušenosti mají a chtějí si je systematicky uvědomit a zdokonalit. Specificky přínosný může být pro ty lékaře, kteří jako manažeři pracují relativně krátkou dobu nebo na takovou pozici aspirují.

Kurz je veden interaktivní metodou střídající skupinovou diskuzi, pychologické testy a individuální i skupinová cvičení.

Na kurz se lze přihlásit na stránkách České lékařské komory na adrese: http://www.lkcr.cz/vzdelavaci-akce-akreditovane-clk-203.html